.:Shinobi Fansub:. download Naruto Bleach One Piece anime manga in romana

A_POLLONLY_B
Wrestling, aici puteti discuta orice tema despre wrestling
view post Posted on 1/4/2009, 19:08Quote

I'm The Hokage !!!

Group: Member

Status: Offline: ultima azione eseguita il 27/12/2009, 03:37

Sinner nu stiu de cand te uiti u la Wresling dar iti zic ..... cena e un wresler cu o capacitate si o forta mare .... ce a facut Hardy pana acum .... inafara de WWE titlul ???? Cena e un om de calibru mare si a dovedit asta .... Hardy imi place dar sa zici ca Cena nu face spectacol atunci ma las de Wresling ...... astept un raspuns Dude !!! image :prost: :prost: :prost: :prost:

image

image

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 19:26Quote

Group: Cel Care Ascultă

Status: Offline: ultima azione eseguita il 10/4/2009, 20:47

Jeff face spectacol,huh?Rlly...poate ca fanii lui ma vor detesta dupa chestia asta,insa mie nu imi place de el.Show prin ce...prin manevre?Eh...asta se poate discuta.Cena nu face spectacol?(LOL)!Atunci...cred ca din cauza ca nu face spectacol are atatia fani,nu?Oh...no comment

image

Grimmjow.He's mine!Not yours.*MINE*!Get It?Good.Now back off!

My God,My Obsession,My Love,My passion.=>Yuki Eiri
Yuki Eiri Addicted

I've decide,starting now,to kick anyone's ass who kidnaps my boy without my permission>Yuki :X

Fana No 1 Gravitation...Yuki Eiri:X:X

P_MSG P_EMAIL P_YIM Top
view post Posted on 1/4/2009, 19:59Quote

Photobucket

Status: Offline: ultima azione eseguita il 22/5/2009, 08:54

QUOTE (>> Johny << @ 1/4/2009, 21:08)
Sinner nu stiu de cand te uiti u la Wresling dar iti zic ..... cena e un wresler cu o capacitate si o forta mare .... ce a facut Hardy pana acum .... inafara de WWE titlul ???? Cena e un om de calibru mare si a dovedit asta .... Hardy imi place dar sa zici ca Cena nu face spectacol atunci ma las de Wresling ...... astept un raspuns Dude !!! image :prost: :prost: :prost: :prost:

ce a fakut hardy?inseamna ca nu te uiti la wwe....uite caateva....

Jeff sare pe orton
Jeff sare pe edge

astea sunt numai 2 sarituri mortale....numai titlul wwe?a fost:
Campion Intercontinental,Campion Harcore,Campion Heavyweight.
El si frasu au cele mai frumoase meciuri TLC...so numai imi zice mie ce a fakut si ce nu a fakut jeff :jos:

image<-Ajutati prietenul meu micut cu un click!

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:02Quote

Status: Offline: ultima azione eseguita il 10/4/2009, 19:53

snoop are dreptate jeff e un adevarat wrestler e si el foarte bun si face mult specatacol

imageimage imageimageimage<-DA-TI CLICK PE ELE K SA CREASCA DRAGONUL SI OUALE SA NU MOARA

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:02Quote

Snoop...give me a break!Cat a tinut Jeff titlul WWE?Cat l-a tinut Cena?Si Cena a avut titlul mondial...si cel al statelor unite + centura la echipe.Sarituri mortale?Iti dai seama ca au fost regizate.Daca erau pe bune....Jeff isi rupea coloana sigur.Sau daca nu patea asta...cu siguranta nu mai lupta:-j.Dar ma rog....asta tine de spectacol si restu chestiilor.Dar oricum...Cena este un luptator cu mai multa tehnica decat Jeff(recunoaste asta).

image

Yuki Eiri Addicted

I've decide,starting now,to kick anyone's ass who kidnaps my boy without my permission>Yuki :X

P_MSG P_EMAIL P_YIM Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:04Quote

Status: Offline: ultima azione eseguita il 10/4/2009, 19:53

deci eu chiar nu mai stiu cu cn sa tin imi place de amandoi insa cena as zice ca are o duritate mai mare in titluri.Adik le tine mai mult el e mai precaut si e si foarte puternic.Asta il face greu de invins

LAST EDIT:Si Triple H e foarte puternic.As zice k e mai grozav decat hardy si decat cena -_-

Edited by fhgfhgn - 1/4/2009, 21:07

imageimage imageimageimage<-DA-TI CLICK PE ELE K SA CREASCA DRAGONUL SI OUALE SA NU MOARA

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:04Quote

Photobucket

Status: Offline: ultima azione eseguita il 22/5/2009, 08:54

da,cena chiar a tinut titlul wwe o gramada de timp...de la wrestlemania 21 cam asa...pana prin 2007...

image<-Ajutati prietenul meu micut cu un click!

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:12Quote

I'm The Hokage !!!

Frate ce deastea avetzi X( ..... Cena cand isi apara titulurile Jeff nu stia doar antrenamente in sala .... salturile alea lea facut pt a aduce ceva Rating pt WWE in rest nik ..... Cena este unu din oameni care a facut un (nu imi vine in minte manevra) pe marele Khali si pe Big Show ...... ce a facut Jeff cu big Show ???????? Pot face aici comenturi 10000000000 sa vezi ce a facut Jeff si ce a facut Cena :) !!!

image

image

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:14Quote

Da Johnny...Cena a facut FU pe Umaga,Kali,Viscera...si lista poate continua.Insa nu putem spune despre Jeff ca nu este un wrestler bun.Stie foarte bine ce face....si se descurca de minune.Insa Cena lasa deoparte show-ul(pe care jeff il face din plin),concentrandu-se doar pe victorie.

image

Yuki Eiri Addicted

P_MSG P_EMAIL P_YIM Top
view post Posted on 1/4/2009, 20:24Quote

I'm The Hokage !!!

Nu am zis ca e praf dar am zis ca nu are cum sa fie Jeff mai bun ca Cena .... pt a fii mai bun ca el sa aibe macar cat are Cena si atunci nu mai ziceam nik :) Sooo Incheiat Subiectul deschideti altul :D !!!

image

image

image

P_MSG P_EMAIL Top
view post Posted on 2/4/2009, 20:15Quote

Sinn~R

Status: Offline: ultima azione eseguita il 15/7/2009, 12:48

ma ce naiba va certati pe tema asta ? CE E MAI FAIN ? UN STUPID DE F U SAU UN SWANTON BOMB DE LA 15m INALTIME ? ? ? JOHN CENA E FORTOS MARE SI TARE da ce naiba ? Uitati va si voi la un cacat de meci ca oricare altul cu Cena , JBL , blah blah blah si uitati va la un TLC cu Jeff ! Acolo vezi risc si suspans . Importantii din WWE vor sa l puna pe John in prim plan . Totul aranjat .

Si ce va pasa de rahaturi de centuri ? Oricum e aranjat cine sa castige . I aiti vazut vreodata batandu se pe viu . Cena ar castiga ca e cat un munte dar in ring e alta treaba :yeah:

image image Stayin COOL

P_MSG P_EMAIL P_MSN P_YIM Top
view post Posted on 2/4/2009, 20:32Quote

Status: Offline: ultima azione eseguita il 9/4/2009, 20:14

Ai dreptate Sinner, dar limbajul tau.. te va costa un warn sau ban. Daca nu folosesti butonul edit..
Oricum eu cred ca fiecare are Stilul lui. Daca oamenilor le place, le place si atat.
Oricum eu vad un Wrestler adevarat si prin personalitate.
Cena e Cena, Jeff e Jeff. Mie amandoi mi se par de treaba dar au stiluri diferite.
Fiecare face spectacol in felul lui :P

image
In The Shinobi Style
Thx iSeLast

P_MSG P_EMAIL P_YIM Top
view post Posted on 2/4/2009, 20:41Quote

I'm The Hokage !!!

Eu am avut parerea mea si altcineva sia spus parerea oarecum contrar mie si eu am vrut sa arat ca am dreptate si ata nici o cearta nik daor asa un schimb de replici doar atat :) !!! Si Sinner vb lui Animefreak .... vezi cum vb ca si eu sunt implicat aici !!?? :)

image

image

image

P_MSG P_EMAIL Top
72 replies since 21/3/2008, 15:36

A_POLLONLY_B